Szolgáltatásaim

Weboldal készítés

Elengedhetetlen egy vállalkozásnak, non-profit cégnek, amely szeretne eredményeket elérni, hogy jelen legyen az internet világában. Viszont gyakran találhatóak előfizetéses rendszerben, előre elkészített sablonokból készült honlapok, melyek ugyan pár nap alatt elkészülnek, de egyedi design hiányában nem megkülönböztethetőek egymástól. Ezek rendszerint havi díjas szolgáltatások melyek folyamatos költségeket jelentenek egy vállalkozás életében, és nem a vállalkozás saját tulajdona.

Amit én ajánlok, egyedi, letisztult, testre szabott design tervezés a mai kornak megfelelően, a mobil világára szabott reszponzív weboldal. Tervezés során fontosnak tartom a design mellett a funkcionalitást a könnyű kezelhetőséget, mert a honlapok feladata az eladás, vásárló szerzés. Egy bonyolult, átláthatatlan honlap nem képes betölteni ezt a szerepet.

Honlap design tervezés

Egyedi design készítés amely tartalmazza a főoldal és a főbb aloldalak tervét, melyet programozójának átadhat leprogramozásra.

49.990 Ft-tól

bővebben

WordPress oldal elkészítése

Az egyedi design mellett, mely tartalmazza a főoldal és főbb aloldalak tervét, Wp alapú tartalomkezelő rendszer telepítése és konfigurálása.

65.990 Ft-tól

bővebben

WordPress oldal átalakítása

Régi, elavult honlapját korszerű WordPress motorra, alakítom ki, funkcionális és reszponzív designnal a mai kornak megfelelően.

149.990 Ft-tól

bővebben

Arculat tervezés

Az arculat tervezés létfontosságú a vállalkozások kommunikációjában, megjelenésében. Az emberek, a vásárlók vizuálisan különböztetik meg a vállalkozásokat. Egy jó logó, szín, reklámanyag jobban felhívja a figyelmet magára, jobban megragad az emberek emlékezetében.

Arculattervezés szólhat egy logóról, névjegykártyáról vagy teljes online és offline megjelenés megtervezéséről.

Logó design készítés

Igények felmérése után 3 logótervet készítek. A logók mind egyedi tervezésűek, .jpg és .png formátumban kerülnek átadásra.

29.990 Ft-tól

bővebben

Kisarculat tervezés

Többlépcsős folyamat, mely során a kiválasztott logóval és koncepcióval a megrendelő által kiválasztott 3 arculati elem kerül elkészítésre.

119.990 Ft-tól

bővebben

Teljes arculat tervezés

Mindent magába foglaló csomag, logó, névjegykártya, boríték, levélpapír, dosszié és két szabadon választható design.

179.990 Ft-tól

bővebben

Grafikai anyagok, egyedi megrendelések

Weboldal tervezés mellett grafikai anyagok szerkesztését is vállalom. Amennyiben plakátot, szórólapot, flyert, bannert stb. szeretnél már meglévő designodhoz, vagy az általam elkészített arculat, webdesign mellé a cégednek szüksége van más offline vagy online anyagra az alábbi linken kérj árajánlatot.