Szolgáltatásaim

Weboldal készítés szolgáltatás

Egy weboldal már elengedhetetlen egy vállalkozásnak, non-profit cégnek, amely szeretne eredményeket elérni, és egyáltalán jelen legyen az internet világában. Szolgáltatásaimmal ezen dolgozok a vállalkozásokat segítve.

Viszont gyakran találhatóak előfizetéses rendszerben, előre elkészített sablonokból készült honlapok, melyek ugyan pár nap alatt elkészülnek, de egyedi design hiányában nem megkülönböztethetőek egymástól. Ezek rendszerint havi díjas szolgáltatások melyek folyamatos költségeket jelentenek egy vállalkozás életében, és nem a vállalkozás saját tulajdona.

Amit én ajánlok, egyedi, letisztult, testre szabott design tervezés a mai kornak megfelelően, a mobil világára szabott reszponzív weboldal. Tervezés során fontosnak tartom a design mellett a funkcionalitást a könnyű kezelhetőséget. 

A honlapok feladata az eladás, vásárló szerzés.

Egy bonyolult, átláthatatlan honlap nem képes betölteni ezt a szerepet.

Ezért szolgáltatásaimat is ezek szerint alakítottam ki a weboldal tervezés esetén. Honlaptervezés során az alábbi szolgáltatásokat vállalom:

Honlap design tervezés

Egyedi design készítés amely tartalmazza a főoldal és a főbb aloldalak tervét, melyet programozójának átadhat leprogramozásra.

WordPress oldal elkészítése

Prémium sablon felhasználásával egyedi design kialakítása, mely tartalmazza a főoldal és főbb aloldalak tervét.

Elavult oldal átszabás

Régi, elavult honlapját korszerű WordPress motorra, alakítom ki, funkcionális és reszponzív designnal a mai kornak megfelelően.

Nézze meg szolgáltatásaim árait és kérjen árajánlatot most!

Arculattervezés szolgáltatás

Miért is fontos az arculattervezés?

Az arculat tervezés létfontosságú a vállalkozások kommunikációjában, megjelenésében. Az emberek, a vásárlók vizuálisan különböztetik meg a vállalkozásokat. Egy jó logó, szín, reklámanyag jobban felhívja a figyelmet magára, jobban megragad az emberek emlékezetében.

Arculattervezés szólhat egy logóról, névjegykártyáról vagy teljes online és offline megjelenés megtervezéséről.

Arculattervezés szolgáltatásaim: 

Logó design készítés

Igények felmérése után 3 logótervet készítek. A logók mind egyedi tervezésűek, .jpg és .png formátumban kerülnek átadásra.

Kisarculat tervezés

Többlépcsős folyamat, mely során a kiválasztott logóval és koncepcióval a megrendelő által kiválasztott 3 arculati elem kerül elkészítésre.

Teljes arculat tervezés

Mindent magába foglaló csomag, logó, névjegykártya, boríték, levélpapír, dosszié és két szabadon választható design.

Nézze meg szolgáltatásaim árait és kérjen árajánlatot most!

Grafikai anyagok, egyedi megrendelések

Weboldal tervezés mellett grafikai anyagok szerkesztését is vállalom. Amennyiben plakátot, szórólapot, flyert, bannert stb. szeretnél már meglévő designodhoz, vagy az általam elkészített arculat, webdesign mellé a cégednek szüksége van más offline vagy online anyagra az alábbi linken kérj árajánlatot.